Mei  2020
Home Nieuws Agenda MaandOverzicht Praktisch Achtergrond
Jaar 2014 Jaar 2015 Jaar 2016 Jaar 2017 Jaar 2018 Jaar 2019 Jaar 2020
Januari 2020
Maart 2020
Mei 2020

Overzicht Griekse Muziek in Mei 2020

Alle evenementen afdrukken

Enkel dit evenement afdrukken

Yannis Kotsiras

"European Tour 2020"

De geschiedenis herhaalt zich, naar men zegt. Hopelijk is dit niet het geval met de "European Tour 2020" van Yannis Kotsiras .

Voor de vorige editie, in maart 2018 , werden er al allerlei details gelekt vooraleer alles goed en wel op punt stond. Dat heeft toen voor heel wat verwarring en commotie gezorgd, want Yannis Kotsiras is enorm populair, niet alleen in Griekenland, maar ook in West-Europa - met inbegrip van de Lage Landen. Uiteindelijk kwam alles dan toch (min of meer) op z'n pootjes terecht.

Ook nu weer komen "goed ingelichte bronnen" naar buiten met allerlei datums en plaatsen, maar voorlopig nog zonder "details", zoals de namen van de zalen waar hij zou optreden.

We blijven het opvolgen, zoals we dat de vorige keer ook deden. We hopen wel dat er deze keer wat sneller duidelijkheid komt. Daarom hebben we de vooropgestelde datums voor Amsterdam en Brussel toch al gepubliceerd en afzonderlijk in onze "Agenda" opgenomen, zie onder.

We geven u meteen ook maar de andere data mee. Volgens plan (stand 4.10.2019) zou deze Tour er als volgt gaan uitzien:

  • 1 mei : Wenen
  • 4 mei : Nürenberg
  • 5 mei : Stuttgart
  • 6 mei : Düsseldorf
  • 8 mei : Amsterdam
  • 10 mei : Luxemburg
  • 11 mei : Londen
  • 13 mei : Parijs
  • 14 mei : Brussel

Het is alweer een ambitieus reisschema, maar voor iemand als Kotsiras is dat zeker niet onwaarschijnlijk - en ook niet ongebruikelijk.

Dat neemt niet weg dat wijzigingen allerminst uitgesloten zijn. Wacht dus misschien nog maar even met het boeken van een "Weekendje Wenen" en dergelijke. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor Wenen, maar daar allitereert het wel mooi, en de gratis woordspeling is dan ook snel meegenomen.

Meer informatie volgt. Wie dat nog niet gedaan heeft, kan zich inschrijven op onze (gratis) nieuwsbrief , dan bent u snel op de hoogte.

Praktische gegevens
Vrijdag 8 mei, Op een nader te bepalen locatie in Amsterdam (NL)

Gerucht, onder voorbehoud

De exacte locatie is nog niet gecommuniceerd (4.10.2019), laat staan dat er al zou kunnen gereserveerd worden. Uiteraard zijn er dan ook geen ticketprijzen bekend.

 
Donderdag 14 mei, Op een nader te bepalen locatie in Brussel (B)

Gerucht, onder voorbehoud

De exacte locatie is nog niet gecommuniceerd (4.10.2019), laat staan dat er al zou kunnen gereserveerd worden. Uiteraard zijn er dan ook geen ticketprijzen bekend.

 

Op de site sinds: 04/10/2019

Terug naar het begin van deze pagina.


Valid XHTML 1.0 Strict!

[Home]  [Nieuws]  [Agenda]  [Overzicht]  [Praktisch]  [Achtergrond]

Please contact our Webmaster with questions or comments.