Gebruik
Home Nieuws Agenda MaandOverzicht Praktisch Achtergrond
Gebruik Copyright Zalen Belgie Zalen Nederland

Hoe gebruik ik de website over Griekse Muziek

Wegwijs op deze site

U begint best bij de Agenda . Van daaruit kan u verder surfen naar alle bijbehorende informatie. Dat geldt ook voor alle andere pagina's: overal zijn verbindingen aangebracht die u snel brengen waar u wil zijn, door te klikken op de onderlijnde woorden. Een klik op de naam van een artiest brengt u bijvoorbeeld naar zijn of haar biografie, en een klik op de naam van een muziekinstrument brengt u naar de beschrijving van dat instrument (vaak kan u het daar ook beluisteren).

Op elke pagina vindt u aan de linkerkant ook nog eens de inhoudsopgave met de hoofdrubrieken die op deze website te vinden zijn.

Bovendien zijn er menu's boven en onderaan elke pagina, die u eveneens snel naar de belangrijkste "ingangen" brengen. In sommige gevallen heeft het menu bovenaan twee of drie niveaus. Aan de kleur en de vorm van de knoppen kan u dan snel zien waar u zich bevindt.

Op vele pagina's staat aan de linkerkant, boven de inhoudsopgave, ook nog een menu dat u naar pagina's brengt met gelijkaardige informatie als de pagina waar u zich bevindt. De vorm van dat menu verschilt al naargelang de aangeboden informatie. De ene keer is het een "vorige-volgende" menu, waarmee u gemakkelijk een hele rubriek kan lezen, pagina per pagina. De andere keer is het een menu met knoppen, en net als de menu's bovenaan geven die uw huidige positie aan door de actieve knop met een enigszins andere vorm af te beelden. Als het aantal knoppen onoverzichtelijk groot zou worden gebruiken we een zogenaamd afrolmenu.

Om terug op de eerste pagina te geraken klikt u op de "home" knop, die op de meeste pagina's bovenaan te vinden is.

Vergeet tenslotte ook de "vooruit" en (vooral) de "achteruit" knoppen van uw browser niet te gebruiken !

Zoals gezegd zijn er overal op onze website woorden, namen en/of begrippen onderstreept. Dat zijn telkens zogenaamde koppelingen of links. Door hierop te klikken wordt u naar een andere plaats op onze website gebracht waar u meer informatie kan vinden over het onderstreepte woord. Om weer terug te gaan gebruikt u best de "achteruit" knop van uw browser.

Koppelingen naar reeds bezochte pagina's hebben een andere kleur.

Als het onderstreepte woord een zogenaamde URL is (dus begint met "http://www" of gewoon met "www"), dan gaat het om een zogenaamde externe koppeling. Door hierop te klikken verlaat u onze website en wordt u naar een andere website gebracht. Wij zijn niet verantwoordelijk voor wat u daar zoal aantreft.

Dat geldt in het bijzonder voor illegale inhoud. Het is niet altijd eenvoudig om uit te maken of - bijvoorbeeld - muziek op een bepaalde site al dan niet legaal aangeboden wordt. We linken in elk geval niet naar sites die overduidelijk illegaal zijn, maar verder gunnen we ze het voordeel van de twijfel.

 

Valid XHTML 1.0 Strict!

[Home]  [Nieuws]  [Agenda]  [Overzicht]  [Praktisch]  [Achtergrond]

Please contact our Webmaster with questions or comments.